Cautare

61394 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (7.23 secunde)
Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid.
Licentiat in teologie si stiinte economice, Ilie Sarbu devine, in 1976, profesor la Seminarul Teologic din Caransebes, ca in 1978 sa ajunga director al acestei institutii.
Situatia tarii este atat de grava incat, din punct de vedere al perspectivelor electorale, strategia optima este mentinerea in opozitie pana la momentul alegerilor.
A refuzat-o, e om de onoare si are viziune strategica: ... S-a afisat ieri cu ea in Piata Palatului din Capitala cu mainile pe sus. ... "Cei care vor sa-l voteze pe Basescu in turul II, sa-l voteze din primul tur.
Saftoiu a dezvaluit atunci ca serviciul pe care il conduce intercepteaza convorbiri telefonice cu tehnica proprie, in baza unui mandat din partea procurorului general. ... Dupa audierea din comisie, Saftoiu a trimis o scrisoare membrilor acesteia in care preciza ca a facut declaratii gresite la audieri.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca momentul initierii motiunii de cenzura este unul delicat, iar consecintele politice trebuie bine calculate, PSD riscand sa intre din nou in izolare politica.
Ion Iliescu nu considera obligatorie participarea Romaniei la conflictul din Libia. Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
Tismaneanu - impostor, Cartianu - analfabet Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Ziare.com, ca infiintarea unui muzeu al comunismului, propus de PDL, inseamna desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, iar ideea ii apartine politologului Vladimir Tismaneanu, sustinuta de campanii ale ziarului "Adevarul", in frunte cu Grigore Cartianu, despre care a spus ca e "analfabet".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca "demersul liderilor USL este unul politic si tactic", dar fara sanse de reusita.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
PC apreciaza ca o demisie a lui Sebastian ar fi "un gest de onoare", in conditiile in care, din punctul de vedere al conservatorilor, declaratiile sefului ANAFdin ultima perioada, referitoare la impozitarea cu 16% a averilor ce nu pot fi justificate legal, sunt "iresponsabile".
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
- extras din stenograma sedintei Senatului din data de 22 Decembrie 2016 - Domnul Serban Nicolae:
Recent, Sala Senatului a Universitatii "Danubius" din Galati a gazduit un eveniment solemn: ... Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii.
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... face parte din planul de activitate a oricarei vieti ;
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... face parte din planul de activitate a oricarei vieti ;
Pe de alta parte, Geoana a spus ca partidul ii ofera lui Iliescu functia de presedinte de onoare, in semn de respect pentru toata activitatea depusa in slujba partidului, functie care insa il trage pe fondatorul PSD pe dreapta.
Vadim Tudor sustine ca decizia sefului statului este nula, din moment ce potrivit Constitutiei si regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului, opiniile politice din Parlament nu pot fi incriminate.
google-analytics.com